Stacaravan of chalet huren | Natuurcamping met zwembad in de Dordogne, Frankrijk

Stacaravan of chalet huren

Natuurcamping in Dordogne, Frankrijk
gescheiden slaap- en woongedeelte, een wc en douche, voor een maximum aan comfort

De stacaravans (35 m²) zijn volledig ingericht voor 6 personen

U beschikt buiten over een terras met een tuinset, bestaande uit een tafel met 6 stoelen, alsmede een parasol. In de keuken vindt u een 4-pits gasstel, een aanrecht met onder-en bovenkastjes en een koelkast. In de ouderslaapkamer vindt u een tweepersoonsbed en een ingebouwde kast. In de kinderkamer vindt u 2 éénpersoonsbedden en een ingebouwde kast. De salon is voorzien van 1 tafel, een bank(die tevens als bed dienen) en 2 krukken. N.B. zelf dekbedovertrekken, kussenslopen en lakens meenemen. Dekbedden wel aanwezig.

een gescheiden slaap- en woongedeelte, plus wc bieden u meer comfort

De chalets (28 m²) zijn volledig ingericht voor 4 personen.

U beschikt buiten over een tuinset, bestaande uit een tafel met 4 stoelen, alsmede een parasol. In de keuken vindt U een 3-pits gasstel, een aanrecht met onder-en bovenkastjes en een koelkast. In de ouderslaapkamer vindt U een tweepersoonsbed en een open hang-en legkast. In de kinderkamer vindt U een slapelbed. De salon is voorzien van 1 tafel en 4 stoelen. N.B. In het chalet zijn geen lakens. dekens en kussenslopen aanwezig.

Dit zeggen onze gasten:

Dit jaar hier in het voorseizoen op vakantie geweest. Wederom een hartelijke ontvangst van Carla en Fred, de eigenaren. Op de camping een heerlijke rust. Veel ruimte voor onze tent, schoon en fris sanitair en super stil 's nachts. We hebben een paar prachtige sterrenhemels kunnen zien.

Anita (Zoover)

heerlijk onder de bomen, vogels, eekhoorns, orchideeën...

Ontspanning, rust, natuur, activiteiten ondernemen, mensen ontmoeten, samen dingen delen Reserveren