Omgeving Camping Du Basmeygnaud | Natuurcamping met zwembad in de Dordogne, Frankrijk

Omgeving camping Bas Meygnaud

Natuurcamping voor rustzoekers
Ontdekking van de natuur

De Périgord Vert heeft een afwisselend landschap

Bossen, heuvels, weilanden, rotswanden, rivieren, meren, en dalen. De omgeving biedt vele mogelijkheden. Wandel- en fietspaden vanaf de camping (een variant van het pad Santiago de Compostella loopt langs de camping). Bij de receptie kunt u alle informatie over de bloemen, insecten, vogels en andere dieren vinden. Het is ook mogelijk om rondvluchten boven het Dronnedal te maken.

Kleinschalige camping in de Dordogne met zwembad Kleinschalige camping in de Dordogne met zwembad Kleinschalige camping in de Dordogne met zwembad Kleinschalige camping in de Dordogne met zwembad Kleinschalige camping in de Dordogne met zwembad Kleinschalige camping in de Dordogne met zwembad Kleinschalige camping in de Dordogne met zwembad Kleinschalige camping in de Dordogne met zwembad Kleinschalige camping in de Dordogne met zwembad
klik op foto om hem te vergroten
Parc Naturel, Régional Périgord-Limousin

Tips en bezienswaardigheden

De Périgord Vert heeft ontzettend veel cultuur en geschiedenis. In steden als Périgueux, Sarlat, Bergerac, Cognac zijn tal van musea. Het is aan u dit patrimonium te ontdekken.

Alaije, een botanische tuin in Brantôme
Truffelmuseum in Sorges
Molens voor fabricatie van brood en notenolie
Abdij in Brantôme
Kastelen in Bourdeilles en Hautefort
Préhistorische grotten in Villars en Lascaux

Gezellig dagje uit

Boerenmarkt Brantôme

Tussen 15 juli en 15 september kunt u elke dinsdagochtend in Brantôme een boerenmarkt bezoeken en elke woensdag-avond in Bourdeilles de "Saveurs Nocturnes", een markt waar u lokale gerechten kunt proefen en kopen.

Meer activiteiten

Dit zeggen onze gasten:

Dit jaar hier in het voorseizoen op vakantie geweest. Wederom een hartelijke ontvangst van Carla en Fred, de eigenaren. Op de camping een heerlijke rust. Veel ruimte voor onze tent, schoon en fris sanitair en super stil 's nachts. We hebben een paar prachtige sterrenhemels kunnen zien.

Anita (Zoover)

heerlijk onder de bomen, vogels, eekhoorns, orchideeën...

Ontspanning, rust, natuur, activiteiten ondernemen, mensen ontmoeten, samen dingen delen Reserveren