Activiteiten Camping Du Basmeygnaud | Kindvriendelijke natuurcamping in de Dordogne, Frankrijk

Activiteiten du Bas Meygnaud

Kleine natuurcamping in de Dordogne
lekker eten, dansen een goede sfeer!

avonden met live muziek

Tussen 15 juli en 15 augustus organiseren wij, één keer per week, een livemuziekavond met maaltijd. Elke keer weer een succes: lekker eten, dansen een goede sfeer! Op deze avonden zorgen wij er altijd voor dat het om 0.00 uur weer rustig is. In het hoofdseizoen bieden wij voor de kinderen muziek- en knutselateliers aan, geen animatieteam.
Concerts 2018

Kindvriendelijke natuurcamping in Frankrijk met zwembad Kindvriendelijke natuurcamping in Frankrijk met zwembad Kindvriendelijke natuurcamping in Frankrijk met zwembad Kindvriendelijke natuurcamping in Frankrijk met zwembad Kindvriendelijke natuurcamping in Frankrijk met zwembad Kindvriendelijke natuurcamping in Frankrijk met zwembad Kindvriendelijke natuurcamping in Frankrijk met zwembad Kindvriendelijke natuurcamping in Frankrijk met zwembad Kindvriendelijke natuurcamping in Frankrijk met zwembad
klik op foto om hem te vergroten
Van alles te doen

Op de camping

Fietsverhuur
Zwembad en peuterbad
Speeltuin
Volleybal, badminton, tafeltennis
Tafelvoetbal, jeu de boules
Collectieve barbecue

Dit zeggen onze gasten:

Ongedwongen sfeer, prachtig gelegen. Vele culturele en sportieve activiteiten. Schoon sanitair, zeer ruime plaatsen die je zelf mag uitzoeken! We vonden de workshops 'Djembé' en 'Samba' zeer geslaagd. Knutselateliers voor kinderen erg leuk, 1 keer per week een liveconcert.

Sietske (Zoover)

heerlijk onder de bomen, vogels, eekhoorns, orchideeën...

Ontspanning, rust, natuur, activiteiten ondernemen, mensen ontmoeten, samen dingen delen Reserveren