Chalet huren

Comfort voor 4 of 6 personen

Er zijn twee chalets voor 4 personen (28 m²) met gescheiden slaap- en woongedeelte, en één 6-persoons chalet met wc en douche.

4 persoons chalet

Alle comfort aanwezig

De woonkamer: tafel en 4 stoelen en buiten een picknicktafel op het terras. In de keuken vindt U een 3-pits gasstel, een aanrecht met onder-en bovenkastjes en een koelkast.

In de ouderslaapkamer vindt U een tweepersoonsbed en een open hang-en legkast. In de kinderkamer vindt U een slapelbed. De salon is voorzien van 1 tafel en 4 stoelen.

N.B. In het chalet zijn geen lakens. dekens en kussenslopen aanwezig.

6 persoons chalet

Alle comfort aanwezig

U beschikt buiten over een terras met een tuinset, bestaande uit een picknicktafel, alsmede een parasol. In de keuken vindt u een 4-pits gasstel, een aanrecht met onder-en bovenkastjes en een koelkast.

In de ouderslaapkamer vindt u een tweepersoonsbed en een ingebouwde kast. In de kinderkamer vindt u 2 éénpersoonsbedden en een ingebouwde kast. De salon is voorzien van 1 tafel, een bank(die tevens als bed dienen) .

N.B. zelf dekbedovertrekken, kussenslopen en lakens meenemen. Dekbedden wel aanwezig

CHALET HUREN VOOR 4 PERSONEN
CHALET HUREN VOOR 6 PERSONEN

Op kleinschalige natuurcamping met zwembad in de Dordogne, Frankrijk

GoogleZora
"Wat een superplek! Hele relaxte leiding. Rust maar ook elke donderdag een locale rockband. Wij komen volgend jaar weer!"
TOP